En klar holdning til sundhed

Vi tager dit helbred, din sundhed og dit liv seriøst. For vi vil gerne have, at du har et godt liv. Og at du får det meste ud af det.

Vi vil gerne hjælpe med at give dig de bedste sundhedsmæssige forudsætninger for et godt liv - hele vejen. Derfor får du mere end en pensionsopsparing og en sundhedsforsikring. Vi forsøger at give dig tryghed, rådgivning og hjælp, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Eller hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit helbred.

De fleste af os er heldigvis sunde og raske. Men hvis vi pludselig bliver syge eller kommer ud for en ulykke, og får brug for en undersøgelse, operation eller behandling, så er det rart at vide, at der er nogen, der er klar til at hjælpe.

Vi hjælper med at holde dig sund og rask

Både for din egen skyld, men også for din arbejdsplads og din familie. For din arbejdskraft er vigtig, og når du selv har det godt, tror vi på, at du også har større overskud til at være der for de mennesker, som du har i dit liv – dine kolleger, dine venner og ikke mindst din familie.

Derfor synes vi, at det er vigtigt, at du har det godt. Og har mulighed for at få det godt, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

  • © Skandia 2019
  • 20-11-2019 12:18
  • 1.0.7104.21234:431