Pressemeddelelser

Her finder du Skandias pressemeddelelser. Henvend dig til Skandias pressekontakter, hvis du ønsker uddybende kommentarer eller information.

Seneste pressemeddelelser

08.11.2017
Skandia bliver partner i Copenhagen FinTech
Skandia og Copenhagen FinTech har indgået en treårig partnerskabsaftale. Dermed bliver Skandia det første pensionsselskab, der går aktivt ind i Copenhagens FinTech’s bestyrelse og i arbejdet med at udvikle et økosystem for finansteknologi i Danmark. Beslutningen hænger naturligt sammen med Skandias ønske om at gå forrest i digitaliseringen af pensionsbranchen i Danmark, og at Skandia om kort tid kan præsentere en helt nyudviklet IT-platform, der skal understøtte ambitionerne om at levere stærke digitale kundeløsninger.

> Læs hele pressemeddelelsen

15.09.2017
Skandia overdrager Bonuspension til Norli Pension
Den 1. januar 2018 overdrager Skandia Link Livsforsikring A/S (Skandia) sin bestand af gennemsnitsrentepensioner i Bonuspension til Norli Pension Livsforsikring A/S (Norli Pension). De berørte kunder modtager direkte information om overdragelsen. Kunderne beholder de samme rettigheder hos Norli Pension, som de har i Skandia på overdragelsestidspunktet, og de vil være omfattet af de samme forsikringsbetingelser, som hidtil.

Skandia står for administrationen frem til årsskiftet 2018, hvor handlen kan træde i kraft efter Finanstilsynets endelige godkendelse. Herefter bliver administrationen overtaget af Norli Pension. Begivenheden bliver kulminationen på tre års rejse for Skandia mod at blive det første kommercielle pensionsselskab i Danmark, der har et rendyrket fokus på markedsrenteprodukter.

> Læs hele pressemeddelelsen

25.08.2017
Skandia fortsætter lønsom vækst
Skandia kom ud af første halvår 2017 med et resultat på 31,8 millioner kr. før skat. Resultatet er tilfredsstillende og i tråd med Skandias strategi om organisk og lønsom vækst på det danske marked for pensions- og sundhedsløsninger. Samtidig oplever Skandia en stor tilgang af nye kunder og indbetalingerne voksede med 17 procent i forhold til samme periode sidste år. Afkastet på investeringsaktiverne blev på 638 millioner kroner, hvilket er cirka 133 millioner mere end i samme periode året før. Det var kunder med høj risiko, der blev belønnet med de højeste afkast – op til 7,1 procent afhængig af produktvalg.

> Læs hele pressemeddelelsen
> Læs halvårsrapport 2017

16.05.2017
Formand for bestyrelsen i Skandia Link Livsforsikring
Bestyrelsen i Skandia Link Livsforsikring A/S har udpeget tidligere næstformand Marek Rydén som ny formand for bestyrelsen. Samtidig indtræder Jan Hoffmann i bestyrelsen og er udpeget til ny næstformand samt formand for revisionsudvalget. Tidligere formand Jens Erik Christensen samt bestyrelsesmedlem Jette Jakobsen er udtrådt af bestyrelsen.

> Læs hele pressemeddelelsen

05.04.2017
Millioninvestering skal give Skandia digitalt forspring
De fleste kunder vil helst se et menneske i øjnene, når de skal træffe afgørende beslutninger om pensionsforhold, forsikringer og seniorøkonomi. Men resten af tiden foretrækker de at kunne betjene sig selv og få overblik over pensionen via mobil, tablet eller computer. Derfor investerer Skandia et trecifret millionbeløb i en ny IT-platform, der skal give os et digitalt forspring i en branche, der er kendt for komplekse systemer. Den første milepæl er en aftale med fintech-virksomheden NES Technology om at levere et nyt kernesystem.

> Læs hele pressemeddelelsen

17.03.2017
Fokus på lønsom vækst i Skandia
Skandia kom ud af 2016 med et resultat på 96,8 millioner kroner efter skat. Resultatet afspejler blandt andet en fortsat positiv udvikling i risikoresultatet og et positivt renteresultat. Kunderne fik positive afkast på op til 7,3 procent afhængig af produkt og investeringsprofil, mens de samlede indbetalinger endte på 4.954 millioner kroner. Skandias administrerende direktør, Per Wahlstrøm, kalder resultatet tilfredsstillende og forventer, at Skandia vil skrue op for væksten i 2017.

> Læs hele pressemeddelelsen

28.02.2017
10 år med frivilligt socialt arbejde
Skandia kan i år fejre 10-års jubilæum for projekt Idéer for livet Ambassadører, hvor virksomhedens medarbejdere hver måned har mulighed for at udføre to timers frivilligt socialt arbejde i arbejdstiden.

> Læs hele pressemeddelelsen

  • © Skandia 2018
  • 22-02-2018 06:09
  • 1.0.6617.26561:181