Godt at vide inden du vælger opsparingsprodukt

Din pensionsopsparing har stor indflydelse på det liv, du kommer til at leve, når du forlader arbejdsmarkedet. Det ved vi i Skandia, og derfor giver vi dig størst mulig frihed til at vælge de rådgivningskanaler og investeringsløsninger, du ønsker.

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsløsninger. Alle sammen med det mål for øje at skabe de bedste afkastmuligheder for dig ud fra den risiko, du ønsker.

Du har tre forskellige opsparingsprodukter at vælge imellem. Du bestemmer selv, om du vil spare op med ét eller flere af produkterne. Og om du – som de fleste – vil indbetale løbende til din pension.

Hvilket produkt, der passer til dig, afhænger blandt andet af, hvor højt du prioriterer tryghed, hvor højt et afkast du ønsker mulighed for at få, og om du vil investere pengene selv eller hellere vil overlade det til vores eksperter.

Her får du et overblik over vores opsparingsprodukter – du kan læse mere om de enkelte produkter under fanen OPSPARING & INVESTERING.

 

Tag din rådgiver med på råd

Størrelsen på din pensionsopsparing spiller en stor rolle senere i dit liv. Derfor anbefaler vi, at du tager din rådgiver med på råd, inden du lægger dig fast på, hvordan du vil spare op.

Skandias egne rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, og du kan også kontakte den Skandia-partner eller mægler, du har tilknyttet. Hvis du ikke har en rådgiver, kan du kontakte Skandia Direkte alle hverdage mellem 8.30 og 16.00.

Skift til et andet opsparingsprodukt - det koster ikke noget

Der kan være flere årsager til at skifte opsparingsprodukt.

Måske er du blevet mere eller mindre risikovillig? Måske nærmer du dig pensionsalderen? Eller måske har du fået mod på selv at vælge dine investeringer?

Hvad der end ligger bag, kan du gratis skifte mellem Skandias forskellige produkter. Og hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig videre.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ
Informationen om vores produkter er generel og har til formål at give et overblik. Kontakt os for personlig rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i din individuelle situation. Læs mere om forbehold og forudsætninger her.

  • © Skandia 2021
  • 14-04-2021 00:40
  • 1.0.7400.20084:685