Dit friliv – dine muligheder

Efter arbejdsliv kommer friliv, og mulighederne er mange. Måske vil du rejse, forkæle børnebørnene, flytte til anden bolig, arbejde frivilligt eller dyrke dine interesser fuld tid?

Uanset hvad du vælger, hjælper vi dig med at få overblik. I vores rådgivning har vi især fokus på din økonomi, dit helbred, din familie og dit livsindhold. Med det på plads kan du nemlig trygt gå livet efter arbejdslivet i møde.

Tal med din rådgiver

Selvom du har mange år tilbage på arbejdsmarkedet, er god planlægning helt afgørende for, at du kan få det friliv, du ønsker. Det er også vigtigt, at du forholder dig til din pensionsordning og får rådgivning, når dit liv ændrer sig.

I rådgivningen kommer du sammen med din rådgiver hele vejen rundt om dine ønsker til livet efter arbejdslivet. Og om de ser ud til at kunne indfries økonomisk.

Læs mere om rådgivningen.

Sundhedsforsikring til dig mellem 60 og 75 år

Som pensionskunde i Skandia kan du købe Lifeline 60+. Den er til dig, der ikke allerede har en Lifeline sundhedsforsikring via en ansættelse, og den giver dig tryghed, fra du er 60, og helt frem til du er 75 år.

Tryghed er også at vide, at din ægtefælle/samlever kan få samme gode adgang til behandling som dig selv. Derfor har du også mulighed for at få en sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever, når du har Lifeline 60+.

  • © Skandia 2021
  • 14-04-2021 01:06
  • 1.0.7400.20084:685