Skandia Safe

- pension med indbygget sikkerhed


Skandia Safe er for dig, der løbende vil sikres mere og mere. Du sætter pris på sikkerhed, derfor vil du allerede fra starten gerne vide, at du ikke kan miste de penge, der går til opsparing. Samtidig er du typen, der gerne vil sikre en del af gevinsten, når det går godt. Du overlader investeringerne til Skandia og nøjes selv med at følge med i hvordan din opsparing udvikler sig.

Med Skandia Safe får du

Med Skandia Safe får du sikkerhed for, at du ikke kan miste de penge, du sparer op. Skandia Safe giver dig desuden mulighed for et attraktivt afkast, fordi vi placerer en del af dine indbetalinger i aktier og lignende risikobetonede investeringer. Når vi opnår afkast til dig, sikrer vi automatisk en del af afkastet årligt, så dit sikrede beløb vokser, når det går godt.

 

3 fordele

  1. Sikkerhed for et *minimumsbeløb til din pension, der mindst svarer til det, du selv har indbetalt til din opsparing.
  2. En del af pensionen placeret i aktier og lignende investeringer med mulighed for et højt afkast.
  3. Automatisk forhøjelse af dit sikrede beløb med en del af dit afkast, når det går godt.


Ingen betaling for sikkerheden

I Skandia Safe betaler du ikke for den sikkerhed, vi giver dig. Det kan lade sig gøre, fordi den er fuldt dækket af de investeringer, Skandia foretager. Hvis markedsvilkårene for de investeringer, som ligger til grund for sikkerheden i Skandia Safe, ændrer sig væsentligt, har Skandia dog mulighed for, at opkræve betaling for sikkerheden.

*Minimumsbeløbet på det aftalte pensionstidspunkt defineres som størrelsen af de samlede indbetalingerne til opsparing, efter Skandia har trukket omkostninger, udgifter til forsikring og eventuelt arbejdsmarkedsbidrag. Hertil lægges eventuelle opskrivninger af minimumsbeløbet, som følge af positivt afkast.

Skandia gør opmærksom på, at informationerne på disse sider alene er ment som en kortfattet præsentation af produktet. Indholdet eller dele af indholdet på disse sider kan derfor ikke betragtes som en del af aftalegrundlaget for produktet.

Fandt du det, du søgte?

x

Højere afkast ...

... hvad betyder det?

Beregn, hvor meget et højere afkast betyder for størrelsen på din pensionsopsparing på sigt.

Et højere afkast betyder på sigt

Du kan forberede dig

Hent en oversigt over, hvad du skal tage stilling til, når du skal mødes med din pensionsrådgiver. 

Forbered dig til møde

Læs mere om Skandia Safe

Læs mere om fordelene ved Skandia Safe.

             

> Skandia Safe produktark